Elkészítése: A hagymákat megtisztítjuk, és forrásban lévő, enyhén sós vízben
8 percig főzzük, leszűrjük, és hűlni hagyjuk. „Kalapjaikat” levágjuk, belsejüket
kiskanál segítségével kivájjuk. A pörköltet a rizzsel, az összeaprított főtt
hagymabelsővel, a tojással, a fűszerekkel és annyi zsemlemorzsával
összedolgozzuk, hogy közepesen lágy masszát kapjunk. A hagymákat csordultig
töltjük. Olajozott tepsibe helyezzük őket, és tetejüket megöntözzük tejföllel.
200 °C-on addig sütjük, míg szép piros színt nem kapnak.
Kicsoda Charlie Kirk, Trump titkos fegyvere?
A 31 éves evangéliumi keresztény influenszer, aki egyetemisták millióit mozgósította a választások előtt »
Szent István - látnok vagy realista volt az államalapító király?
Szuverenitás, bibliai hit és Jeruzsálem kérdése »
„Miért létezik Izrael állama?” - Interjú Tatár György filozófussal
A megrendülés hiánya és az apokaliptikus tövis »