hetilap

Hetek hetilap vásárlás
RECEPT: Pikáns sült kukorica

2007. 09. 05.
Hozzávalók: 6 cső megtisztított csemegekukorica, 10 dkg lágy vaj, 1-2 gerezd zúzott fokhagyma, 10 dkg reszelt cheddar (vagy bármilyen más kemény sajt), 1 csapott teáskanál só

Elkészítése: A kukoricacsöveket 20 percig előfőzzük, majd ha kihűltek,
a következő keverékkel kenjük be egyenletesen a csöveket: a vajat, a reszelt
sajt felével keverjük ki, fűszerezzük sóval és a zúzott fokhagymával. Fektessük
a kukoricacsöveket egy sütőpapírral bélelt tepsibe, majd fóliázzuk le, és süssük
200 Celsius-fokon előmelegített sütőben kb. 30 percig. A sütési idő utolsó
perceiben távolítsuk el az alufóliát, és szórjuk meg a kukoricákat a maradék
sajttal, és hagyjuk, hogy ráolvadjon.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!