Elkészítés: Pörköljük meg a tökmagot a 180 C/350 F/Gáz 1,5 fokozatú
előmelegített sütőben úgy, hogy 20 ml olívaolajjal megkenjük a tökmagot, majd
egy tepsibe tesszük és 8-12 perc alatt aranybarnára pirítjuk. Vigyázzunk, meg ne
égjen. Vágjuk fel a görögdinnyét, távolítsuk el a héját, ha van idő, magozzuk
ki. Helyezzük tányérra az összevágott görögdinnyét, szórjuk meg a fetadarabokkal
és a pirított tökmaggal, a frissen őrölt borssal, öntsük nyakon egy kis
olívaolajjal. Citromszeletekkel dekorálva tálaljuk. (Culinaris.hu)
„A Sátán újra a Földön lakik, és számos emberi testet öltött magára”
Németh Sándor beszéde az október 7-e utáni Izrael melletti szolidaritási tüntetésen »
Emlékezés az aradi hősökre
Kik érted haltak »
Kicsoda Charlie Kirk, Trump titkos fegyvere?
A 31 éves evangéliumi keresztény influenszer, aki egyetemisták millióit mozgósította a választások előtt »