Ünnepi lakomák a Sofitelben
        
     
     
    2004. 12. 13.
    Idén is gasztronómiai meglepetések sorozata várja a vendégeket a Sofitel szálloda Atrium Terrace éttermében, ahol a finomságokat Cseh János mesterszakács és csapata készíti el. Ezüstvasárnapon, december 12–én, frissen sült gesztenyével kezdődik a lakoma, majd jöhetnek a különlegességek, mint például a gesztenyekrémleves, a vajas borjúszelet gesztenyés-narancsos raguval vagy az elmaradhatatlan, gesztenyével töltött pulyka, egészben sütve. Aranyvasárnapra, a Mohácsi Halnapra a halászlé szerelmeseit várja a Mohácsi Halászcsárda híres csapata. A Sofitel szilveszteri ajánlata: hatfogásos igazi, francia gálavacsora korlátlan italfogyasztással. A program "A musicaltől az operáig" nevet viseli, ami önmagáért beszél. (P. R.)
                
                    
                        
                                                
                            
    
    
        
            
                        Tovább olvasná? 
            Ez egy cikk a hetilapból, amit online előfizetést követően belépéssel elér.
            
            Vagy vásárolja meg a lapot az újságárusoknál.