hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Ünnepi lakomák a Sofitelben

2004. 12. 13.
Idén is gasztronómiai meglepetések sorozata várja a vendégeket a Sofitel szálloda Atrium Terrace éttermében, ahol a finomságokat Cseh János mesterszakács és csapata készíti el. Ezüstvasárnapon, december 12–én, frissen sült gesztenyével kezdődik a lakoma, majd jöhetnek a különlegességek, mint például a gesztenyekrémleves, a vajas borjúszelet gesztenyés-narancsos raguval vagy az elmaradhatatlan, gesztenyével töltött pulyka, egészben sütve. Aranyvasárnapra, a Mohácsi Halnapra a halászlé szerelmeseit várja a Mohácsi Halászcsárda híres csapata. A Sofitel szilveszteri ajánlata: hatfogásos igazi, francia gálavacsora korlátlan italfogyasztással. A program "A musicaltől az operáig" nevet viseli, ami önmagáért beszél. (P. R.)

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!