hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Könyvajánló

2004. 12. 20.
Anne Geddes – Celine Dion: A születés csodája Anne Geddes képeinek és Celine Dion legújabb dalainak gyűjteménye több mint nyolcvan művészien elkészített fotót tartalmaz, amelyeket a dalszövegek részletei illusztrálnak. A DVD-melléklet révén figyelemmel kísérhetjük a fotózások menetét Új-Zélandon, Ausztráliában és az Egyesült Államokban, s megtudhatjuk, hogyan készítette Anne és csapata ezeket a kivételes felvételeket. A lemez tartalmaz egy exkluzív Las Vegas-i interjút is Anne Geddesszel és Celine Dionnal, akiket ezúttal háttérbe szorítottak A születés csodája valódi sztárjai – a babák. (Alexandra, 2004)

100 csodálatos város a világon

A világ legszebb városai között tallózó, fotókkal gazdagon illusztrált, németről magyarra fordított kötet több, mint egy útikönyv. A nevezetességek mellett megismerkedhetünk egy-egy város lakóinak szokásaival, életformáival és életvitelével, a helyi étel- és italspecialitásokkal, melyek együttesen meghatározzák egy-egy város sajátos hangulatát. (Kossuth Könyvkiadó, 2003)

Rawski Péter: Bimbi és barátai

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!