hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Épülőben a Paskál-lakópark

2004. 12. 06.
1350 lakással gazdagodik 2007 őszéig Zugló: itt épül fel az ország legnagyobb lakóparkja, a Paskál. A 12 hektáron épülő lakóparkban az új otthonok számos változata található majd. Az építők a 32 négyzetméteres garzonoktól a 138 négyzetméteres lakásokig mindenféle méretigényt ki tudnak elégíteni, de ha valaki egy 210 négyzetméteres, tetőteraszos luxusapartmanra vágyik, azzal is szolgálnak. A lakások építője a Vegyépszer tulajdonában levő Mahir 2000 Rt., értékesítője pedig az Óbuda Újlak Rt. Az építés első ütemében elkészült 110 lakásban már laknak, de vevőre talált a második ütem 136 lakásának a fele is. Áruk négyzetméterenként 310 ezer forint, ami Mátyásné Benkő Erika, a Paskál Lakópark Rt. vezérigazgatója szerint olcsóbb a főváros XIV. kerületében épülő más ingatlanok árainál. A jó közérzet érdekében a házakat alacsonyakra építik, a közöttük levő nagy, zöld területeken pedig belső kerteket és pihenőparkokat alakítanak ki. (P. R.)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!