hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Kaláka-péntek

2003. 10. 13.
A Gryllus fivérek, Dániel és Vilmos különleges műsort adnak október 17-én 19 órai kezdettel a XII. kerületi (volt MOM) Művelődési Házban. A koncert zenei anyaga közösen készített lemezeik dalaiból lesz összeválogatva. Hallhatóak lesznek a Biblia által ihletett Tizenöt zsoltár és a Hegyi Beszéd cím? lemezek anyagai, valamint a reformáció korának énekeit bemutató zenei anyag, a Mint a szép híves patakra… dalai is.

A műsorban Gryllus Vilmos gyerekeknek készített Maszkabál és a Gryllus család (Dániel, Dorka, Samu és Vilmos) közös muzsikálását megörökítő Családi kör cím? albumok nótái is szerepelnek. Kányádi Sándor erdélyi költő egyik kötete a Volt egyszer egy kis zsidó címet viseli, amely a második világháború előtt, jiddis nyelven íródott költemények fordításait tartalmazza. Ezeket a verseket a Gryllus fivérek megzenésítették, és ebből a gyűjtésből is fognak játszani a péntek esti koncerten.

Jegyek a Kaláka Zeneboltban (Bp. V., Bárczy István u. 10.) és a helyszínen kaphatók.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!