hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Ünnepi újdonságok

2002. 12. 16.
A kiadók év végén is sok meglepetéssel kedveskednek olvasóiknak. Elsőként talán Kertész Imre kötetére érdemes odafigyelni, amely három regényét – Sorstalanság, A kudarc, Kaddis a meg nem született gyermekért – foglalja magában. A Nobel-díj átadásának napján, december 10-én került a boltokba ez a rendkívül impozáns, bőrkötéses könyv (Magvető, 9990 Ft). 

Hans Habe regénye, az Apák vétke egy híres náci filmrendező fiának életét kíséri figyelemmel, aki megundorodva apja eszméitől, helyét keresi a világban. Izraelben, Lengyelországban, Magyarországon kutatja a válaszokat kérdéseire (K.U.K. Könyv- és Lapkiadó, 1800 Ft). Julia Barrett arra vállalkozott, hogy a nagysiker? Jane Austen-regény, az Értelem és érzelem folytatásaként a legfiatalabb Dashwood lány kalandos történetét mesélje el. A harmadik nővér méltó módon állít emléket az egyik legkedveltebb angol regényírónak (Lazi Kiadó Bt., 1890 Ft). Azoknak, akik szívesen olvasnak riportköteteket, bizonyára elnyeri tetszését Vujity Tvrtko Utolsó pokoli történetek cím? könyve. A tv2 Pulitzer-emlékdíjas riportere nem csak a világ minden tájáról mutat be érdekes, néhol megrázó történeteket, hanem bepillantást enged saját életébe is. Bár némely történet tényleg pokoli, a szerző páratlan érzékenységről és életszeretetről tesz tanúságot (Alexandra Kiadó, 1999 Ft). Simon Pearson brit katonapolitikai tanácsadó tollából jelent meg a Totális háború – 2006 cím? könyv. A szerző a jelen tényeiből kiindulva igyekszik feltérképezni a jövőt, amely, mint a cím is mutatja, nem éppen szívderítő (Magyar Könyvklub, 2390 Ft). 

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!