hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Szombat este tűzijáték

2002. 08. 31.
Augusztus 31-én este 9 órakor tartják meg az augusztus 20-ára tervezett tűzijátékot – döntött a kormány. A kabinet azért határozott a rendezvény elhalasztása mellett a múlt hét végén, mert akkor érte el tetőpontját a dunai árhullám, sok száz családot ki kellett költöztetni, és közel 20 ezren a gátakon dolgoztak.  A tűzijáték elhalasztása nem okoz pluszköltségeket, mivel a petárdák őrzését és szállítását az elmaradt vízi- és légiparádé miatt felszabaduló pénzből fedezni lehet – magyarázta Gál J. Zoltán kormányszóvivő. Az augusztus 20-i tűzijátékot a Duna áradása miatt halasztotta el a kormány, részint azért, mert a rakpartokat víz borította, részint azért, mert – mint hangoztatták –, amíg a gátakon dolgoznak, addig nincs ok a fényes ünneplésre. (origo)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!