hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Nem túl Jóbarátok
A Szülők Tanácsa tiltólistája

2002. 08. 31.
A Jóbarátok és a Buffy, a vámpírok réme cím? sorozatokat nevezte meg a legkártékonyabb műsorok között a Szülők Televíziós Tanácsa nev? amerikai civil szervezet. A Los Angelesben székelő társaság az Egyesült Államokban második alkalommal futó Big Brother reality show-t is felsorolja a tíz legrosszabb műsor listáján. A gyermek- és erkölcsvédelmi szempontokat mérlegelő tanács elsősorban erőszakosságuk, szexuális vonatkozásaik, az okkultizmussal való kapcsolataik és durva nyelvezetük alapján vette feketelistára az említett programokat. (index)

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!