hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Nem túl Jóbarátok
A Szülők Tanácsa tiltólistája

2002. 08. 31.
A Jóbarátok és a Buffy, a vámpírok réme cím? sorozatokat nevezte meg a legkártékonyabb műsorok között a Szülők Televíziós Tanácsa nev? amerikai civil szervezet. A Los Angelesben székelő társaság az Egyesült Államokban második alkalommal futó Big Brother reality show-t is felsorolja a tíz legrosszabb műsor listáján. A gyermek- és erkölcsvédelmi szempontokat mérlegelő tanács elsősorban erőszakosságuk, szexuális vonatkozásaik, az okkultizmussal való kapcsolataik és durva nyelvezetük alapján vette feketelistára az említett programokat. (index)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!