hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Napraforgó

1998. 09. 26.
Idén új információs magazin hívta fel magára a figyelmet – a Napraforgó marketing igazgatóját, Földvári Zsuzsát kérdeztük a magazin létrejöttének indítékairól és céljairól. Mint elmondta, a kiadvány a budapesti polgárok részére készült, azzal a céllal, hogy a hétköznapokban segítséget nyújtson az ügyintézésben, a bürokratikus útvesztők lerövidítésében. A Napraforgóban részletes térképeket találunk Budapestről és környékéről, a helyiségek önkormányzatának fontos információival és rövid helytörténeti ismertetőkkel színesítve. Található még benne közlekedési információ és kulturális programajánlat, illetve a legfontosabb tudnivalók arról, mit, hol és hogyan tudunk elintézni. A Napraforgó egyik újdonsága a preventív reklámok terjesztése, amelyek eddig Magyarországon nem voltak túlságosan elterjedtek. Az információs kiadvány ingyenes, az önkormányzatok terjesztésében jelenik meg. A nagy érdeklődésre való tekintettel jövőre a lap kiadója, az A&L Hungary Kiadó és Reklám Kft. tervezi a kiadvány bővebb, színesebb kiadását, nemcsak Budapesten, hanem a vidéki nagyvárosokban is. (X)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!