hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Semmi sem ér annyit, mint az örök élet
Lucas Moura útja a nyomorból a BL-döntőig

2019. 05. 16.
Mélyszegény­ségből jött, és számos alkalommal mellőzötté vált, mégis újra és újra talpra tudott állni a Tottenham brazil középpályása, aki előbb a legjobb 16 közé, majd a döntőbe is egymaga lőtte tovább a csapatát. Van azonban egy ennél is fontosabb cél számára: az Istenbe vetett hite.

 

A ki látta a Bajnokok Ligája idei elődöntőit, az nem fogja egyhamar elfelejteni: mindkét mérkőzésről az esélytelenebb, vesztésre álló csapat jutott végül

a döntőbe. A Barcelona háromgólos előnnyel érkezett Liverpoolba, ahol aztán jött az úthenger, és Jürgen Klopp csapata esélyt sem adva a katalánoknak négyet vágott ter Stegen kapujába, és döntőbe jutott.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!