hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Budapestre jön Zanetti
Lehetőség egy nemes cél támogatására

2018. 04. 05.
Szaktudás-átadási megállapodást köt a Szent Pál Akadémia FC és az olasz FC Internazionale Milano (INTER), melynek keretén belül Európában először a Szent Pál Akadémia Futball Klubjánál jelenik majd meg az INTER Academy, mely az INTER ifjúsági futballprogramja. Az eseményre Budapestre érkezik Javier Zanetti 143-szoros argentin válogatott, a 2010-es BL-győztes INTER csapatkapitánya.

Zanettit március 19-én este a Szent Pál Akadémia dísztermében látja vendégül a Szent Pál Akadémia FC. Az estélyen való részvétellel a vendégeknek lehetőségük nyílik a most megalakuló INTER Academy – Szent Pál Futball Klub tevékenységének támogatására. Az eseményre a regisztráció jelentkezési sorrendben történik, végső határideje 2018. március 14., szerda. Jelentkezni egy biztonságos internetes felületen lehet az estely.hit.hu címen.

A Szent Pál Akadémia Futball Klubja 1999 óta olyan embereket nevel, akik nemcsak egy közös célért tanulnak meg küzdeni, hanem társaikat – a pályán kívül is – a hit útján való maradásra tudják ösztönözni. Ennek a munkának a szakmai fejlődését fogják azok, az Olaszországból Budapestre költöző edzők támogatni, akiknek a Szent Pál Akadémia FC edzőinek szakmai vezetése és  folyamatos továbbképzése is a feladatuk lesz. Az így megalakuló INTER Academy – Szent Pál Futball Klub a tervek szerint nem egy versenyistálló lesz, ahova csak a profi focista karrierre vágyó fiatalok járhatnak. Minden óvodás, általános iskolás és gimnazista fiúnak és lánynak szól ez a lehetőség.

Az utánpótlás-nevelés fejlesztésével várható a Szent Pál Akadémia FC felnőtt csapatának megerősödése és magasabb osztályba kerülése is. Ez pedig a 18 év feletti, az INTER Academy szakmai támogatása során kiképzett tehetséges, volt utánpótlás játékosok számára nyújthat egy jövőképet és lehetőséget a futballozás folytatására egy keresztény felnőtt csapatban. A cél ennek a programnak az országos szintre történő kiterjesztése, amelyhez nemcsak a gyülekezeti iskolák, de a helyi gyülekezetek is csatlakozhatnak.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!