hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Interjú Csere Gáspár olimpikonnal
„Mindenre van erőm a Krisztusban”

2018. 01. 12.
Verseny közben rengeteg holtpont van. Ezeket a félelem szüli, a félelmet pedig csak hittel lehet legyőzni – vallja Csere Gáspár maratonfutó, a Jeruzsálem Maraton magyar arca.

Hogyan lettél hosszútávfutó? Ki vagy mi motivált arra, hogy ezt a sportágat válaszd?

– Kisgyerekkoromban szerettem meg a futást, apukámnak köszönhetően, aki amatőr futó volt és folyton vitt magával a versenyeire már óvodás koromban. Ekkor még csak rövidebb távokat, 5-6 kilométereket futottam vele. 7-8 évesen megnyertem az első versenyeimet, úgyhogy innen már nem volt megállás.

Hogyan emlékszel vissza a riói olimpiára?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!