hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A FINA szerint Budapest rendezte minden idők legjobb vébéjét
Magyarország: Excellent

2017. 08. 03.
A vizes vébé szervezőinek köszönhetően 190 országban emberek milliói ismerhették meg, hogy Magyarország, Budapest és az itt élők mire képesek. Nem mellékesen a vizes világbajnoksággal egy időben otthont adtunk a Forma–1-nek Mogyoródon és Győrben az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesz­tiválnak. A szervezés kiválóan sikerült, a magyar csapat teljesítménye miatt sincs okunk panaszra.

„Budapest egy felfedezetlen új földrész” – mondta a FINA egyik vezető képviselője. Akik a világbajnokság alkalmából jegyhez jutva ott voltak a Duna Arénában, azok egy életre szóló élménnyel gazdagodtak.

A hangulat

A Duna Aréna 12 000-es, a Hajós Alfréd Uszoda 7 500-as, a Városliget 4 000-es, és a balatonfüredi több ezres nézősereg igazi hangbombákat oldott ki; még a gyengébb helyezést elérő versenyzőket is hangorkán fogadta. Valamennyi résztvevőnk arról áradozott, hogy szinte képtelenek felfogni azt a rajongást, szeretetet, amiben részesültek. Hosszú Katinka arról nyilatkozott, hogy ilyet még soha nem élt át, és tudja, hogy ez a mostani egyszeri és megismételhetetlen volt, ezért ezt igyekszik örökre a szívébe zárni.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!