hetilap

Hetek hetilap vásárlás
És akkor Phelps azt mondta: elképesztő vagy!
Kenderesi Tamás komoly hullámvölgyek után lett az olimpia meglepetésembere

2016. 08. 25.
Fél évvel az olimpia előtt súlyos sérülésből lábadozott, Rióban viszont ő volt a magyar csapat egyik legnagyobb meglepetése: a 200 pillangó előfutamaiban kétszer legyőzte példaképét, Michael Phelpst, a döntőben pedig bronzérmet szerzett. Ráadásul miközben sokan rágörcsöltek az olimpiára, ő minden percét élvezte.

Gondolom, nem én vagyok az első, aki megkérdezi: mennyi „sajtbureszt” toltál be a 200 pillangó döntője óta?

– Ettem párat, de azért nem sokat. Dietetikai szempontból egyébként nem túl jó választás, ezért annyira nem erőltettem eddig sem, szezonban meg főleg nem. Szóval inkább csak poén volt az a megjegyzés.

Azért is kérdezem, mert nemcsak a kiváló teljesítményed, hanem a nyilatkozataid miatt is felkapott a sajtó: szavaidból mémek lettek, tele voltak veled a közösségi oldalak. Meglepődtél?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!