hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Jézus bajnoka - Tyson Fury ült fel a bokszvilág trónjára

2015. 12. 03.
„Egy vicces világ az, amiben mi élünk. És gonosz. A sötétség nem akar hallani a fényről, a gonoszság pedig nem akar hallani a jóról. Az én munkám, hogy Isten szavát terjesszem. Nézzen rám, boldog ember vagyok! Elégedettséggel és örömmel tartok Istenhez” - nem éppen mindennapi nyilatkozat egy ökölvívó-világbajnoktól. Márpedig Tyson Fury szombat óta magáénak mondhatja ezt a címet.

Alighanem erre már tényleg senki nem számított. Rengeteg megdöbbentő húzás és pimasz nyilatkozat után Tyson Fury – a sportvilág legnagyobb meglepetésére – legyőzte a majd’ tíz éve verhetetlen világbajnokot, Vlagyimir Klicskót. A győztes mérkőzés utáni nyilatkozatában pedig hirtelen stílust váltva kijelentette „Jézus erejével sikerült nyernem. Köszönöm neked, Megmentőm!”

Az egyre profibb sportvilágban valósággal áhítoznak a rajongók az eredeti személyiségek iránt. És ez még az ökölvívásra is igaz, amelyben mindig is hemzsegtek a karakteres személyiségek. Talán a sportág egyéni jellege, talán a küzdelem teszi, de tény, a boksznak mindig sikerült felvonultatnia igazi kalibereket. „Van éppen elég Mr. Unalom a világban. Unalmas úriemberek. Én viszont biztos, hogy nem tartozom közéjük!” – szögezte le korábban Fury. Jogosan. A 27 éves brit fiatalember ugyanis mindent megtesz azért, hogy egy kis hírverést csináljon maga körül.

„Gypsy Warrior”

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!