hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Fokozatosan céllá ért az álmom
Interjú Szilágyi Áron olimpiai bajnok kardvívóval

2012. 09. 14.
A példaképeket látva alig 10 évesen fogalmazódott meg benne, hogy olimpiai bajnok lesz. Most, hogy ez valóra vált, a 22 éves Szilágyi Áront az foglalkoztatja, hogy miként tud ugyanaz az ember maradni, mint eddig.

Mikor gondoltál arra először, hogy olimpiai bajnok leszel?

- Úgy 9-10 éves koromban, amikor elkezdtem a vívást. Persze ez akkor még csak egy álom volt, de fokozatosan céllá formálódott. Ebben nagyon nagy segítséget jelentett, hogy a Vasasban voltak olyan példaképek előttem, mint Nemcsik Zsolt olimpiai ezüstérmes vagy Ferjancsik Domonkos világbajnok. Lehetett látni, hogy igenis el lehet érni eredményeket.

Miért éppen a kardvívás mellett döntöttél, mi ragadott meg ebben a sportágban?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!