hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Interjú Gera Zoltánnal, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányával
A legjobb éveim még hátravannak

2011. 04. 07.
A televízión keresztül úgy tűnt, hogy óriási teher szakadt le rólad, amikor a hollandok ellen bevitted azt a két gyönyörű találatot...

- Igen, valóban így volt, hiszen egy nagyon nehéz és frusztráló időszak van a hátam mögött nemcsak a válogatottban, hanem a Fulhamben is. A második gólom után örültem jobban, mert úgy éreztem, hogy a hollandok előző találatában én is benne voltam, és így javíthattam.

Ehhez képest furcsa, hogy a Fulhamnél továbbra is mellőznek. Mi ennek az oka?

- Egyáltalán nem lepődtem meg, hogy a múlt hétvégén sem voltam ott a keretben. Nem értem, miért, hiszen tavaly az év játékosa voltam. A mostani edzőm, Mark Hughes, úgy tűnik, nem látja bennem, amit az elődje, és ezt nagyon nehéz megemészteni.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!