hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Interjú Erdei „Madár” Zsolt ökölvívóval
Álmaimat szeretném megvalósítani

2010. 10. 29.
Sokunkban felvetődött kérdésként, hogy az olimpiai bronzérmes, két súlycsoportban is világbajnok, veretlen, egészséges - tán egy kis pénzt is sikerült már összepofoznia -, miért választja ezek után is ezt a göröngyös, izzadságos, sok kockázattal járó utat.

Kijelenthető, hogy sikerült az Universumtól megszabadulni, és végre járhatod azt az utat, amire régen vársz?

- Június 30-ával lejárt a szerződésem, s az utolsó idők valóban terhesek voltak. Szerettem volna járni a saját utamat, de arra a szer­ződés lejárta előtt nem volt lehetőségem. Így végre most esélyem nyílt, hogy megvalósíthassam azt, amiről régen álmodozom.

Mennyire vagy képben az általad várt ellenfelekről, láttál-e tőlük kellő számú mérkőzést?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!