hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Az evezés az életem
Beszélgetés Kovács Katalinnal, aki 29. vb-aranyát gyűjtötte be

2010. 08. 27.
Beszélgetés Kovács Katalinnal, aki 29. vb-aranyát gyűjtötte be a poznani kajak-kenu világbajnokságon.

Huszonkilenc világbajnoki címet szerzett összesen, ami nem akármilyen teljesítmény. Egy élő legenda, a német Birgit Fischer csúcsát döntötte meg ezzel. Mit jelent az ön számára ez a siker?

- Igazából nem tartottam számon ennek a „határvonalnak" az átlépését. Persze, tisztában voltam azzal, hogy most már huszonkilenc világbajnoki győzelmet szereztem, de valójában sem most, sem korábban nem ezek a csúcsdöntések jelentették a motivációt számomra. Egyszerűen szerettem volna újra átérezni a versenyzés élményét és a győzelem ízét. Azt, hogy „igen, meg tudom csinálni"! Ez egy olyan csodálatos érzés, amit nagyon nehéz szavakkal elmagyarázni.

Önnek volt szerencséje egyébként Birgit Fischer ellen versenyezni korábban?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!