hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Erőss lelke
Az amputáció ellenére is újabb csúcsokra készül a legtapasztaltabb magyar hegymászó

2010. 01. 15.
Az első magyar, aki feljutott a világ tetejére. Eddig a világ tizennégy nyolcezres csúcsából nyolcat sikerült meghódítania. Kevesen vannak a világon, akik ezt elmondhatják magukról. Egy baleset következményeként amputálták térd alatt a jobb lábát. 2000-ben a hétezres Aconcagua expedíciója során e sorok írója testközelből ismerhette meg Erőss Zsolt  stílusát, képességeit, különleges egyéniségét.

Ez a szilveszteri tátrai mászás valamelyik ez évi programodra való  felkészülés volt, vagy te csak egyszerűen így ünnepeled az újévet?

- Van egy kellemes baráti társaság, akikkel már több éve ilyenkor kiugrunk ide a közeli Tátrába, és mászással színesítjük az ünnepeket.

Barátaid milyen szintű mászók?

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!