hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Gera: több van bennem!
Jövőre nemzetközi kupában szerepel a Fulham

2009. 06. 05.
Leginkább a felszabadultságot hiányolta idei szezonjából Gera Zoltán. A magyar válogatott csapatkapitányának az idei volt az első éve a Fulhamnél, amely a Premier League előkelő hetedik helyét szerezte meg. Zoli arra készül, hogy „labdára éhesen” a következő szezonban bebizonyítsa, hogy az idén mutatott teljesítményénél többre képes.

Hogy értékeled a Fulhamnél töltött első évedet?

- Nehezebb volt az idei szezon, mint a korábbiak, nem tudom pontosan, miért. Nem bizonyult olyan könnyűnek a beilleszkedés, mint annak idején a Westbromnál, ráadásul a Fulham teljesen más felfogású csapat, más a játékstílusa. Nekem például jóval többet kellett védekeznem, és nem a megszokott oldalon, a bal oldalon játszottam. És bár a felkészülési mérkőzéseken jól ment a játék, ahogy elkezdődött a szezon, fogyott a lendület, és nem tudtam olyan teljesítményt nyújtani, amilyent elvártam magamtól. Ettől egy idő után még jobban begörcsöltem, és elment az önbizalmam. Így a szezon inkább erőlködés volt, hiányzott a felszabadultság, ami nekem rendkívül fontos. Egy időszakra ki is kerültem a csapatból.

Ugyanakkor örülök, hogy a klub számára sikeres volt az idény, és az eddigi legjobb eredményt értük el a hetedik hely megszerzésével. Ami azt jelenti, hogy kiharcoltuk a jogot az Európa Ligában való induláshoz, ami több játéklehetőséggel is jár majd. Bízom benne, hogy a következő szezonban bizonyítani tudom, hogy helyem van a csapatban.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!