hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Aranyköpések

2004. 12. 26.
Az év végén ismét vidám perceket szerezhetnek azok az elszólások, amelyek az idén hangzottak el a riporterek szájából. Az alábbiakban (remélhetőleg sokak örömére) a legjobbakat újra leközöljük.

Faragó Richárd 

"Beckham a tizenegyespontot hibáztatja! Nem az rúgta fölé."

"Mellettem tapsol a görög kolléga. Lehet, hogy a nyakamba is ugrik, ha továbbjutnak. Ha nem szólalok meg, akkor ennek ez lesz az oka, de majd megpróbálom visszaverni a támadást."

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!