hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Változások az NB1-es kispadokon

2004. 11. 08.
A cívis városból származó információk szerint, Supka Attila lett a DVSC-Megaforcenál Szentes Lázár utódja. A távozó szakember 2002 nyarán került a DVSC vezetőedzői posztjára. Az első évben 13. helyen zárt a csapatával, a másodikban egyetlen ponttal maradt le az együttes a bajnoki címről. A 2004–2005-ös szezonra az aranyérmet ígérte a negyvenkilenc éves szakember. Erre még van esélye a "lokinak". A "szakítás" kölcsönös megegyezés alapján történt. Szintén közös megegyezéssel szerződést bontott a Matáv Sopron labdarúgócsapata trénerével, Dajka Lászlóval és segítőjével, Sikesdi Gáborral. Utódjául Pintér Attilát nevezték ki, akinek segítője ezúttal is Farkas József lesz. A trénerkettős tulajdonképpen visszatért, hiszen 2003 őszén ők irányították a szakmai munkát Sopronban.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!