hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Amerikai kosarasokat vertek Fehérvárott

2004. 11. 08.
Sikeres bajnoki mérkőzésüket követően, Székesfehérvárott vacsorázott az Alba három kosarasa, Jermaine Spivey, Kenny Younger és Gáspár Dávid. Először valaki sört locsolt az Albacomp-hívek legnagyobb kedvencére, Spiveyra, majd – a hírek szerint a helyi futballcsapat, az FC Fehérvár szurkolói – egy üveggel célozták meg a kosarast. Youngert kapucnijánál fogva lerántották a földre, ökölcsapások záporoztak, és a vandálok még a földön is rugdosták a magatehetetlenül elterülő centert, aki agyrázkódást szenvedett, és a térde is megsérült. Az Albacomp vezetői, akik értetlenül állnak az eset előtt, megtették feljelentésüket a hatóságoknál az ismeretlen elkövetők ellen.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!