hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Visszatér a Dallara

2004. 10. 11.
A Minardit a Renault, a Jordant a Toyota segíti ki a száguldó cirkuszban, és a legfrissebb hírek szerint a Jaguarnál is születőben van a megoldás, ugyanis a Dallara visszatérne a Forma–1-be. Ezzel egyetlen csapatnak sem kellene három autóval indulnia a versenyeken, hogy meglegyen a televíziós társaságokkal kötött szerződésekben rögzített minimum húsz autó. Az olasz istálló (Ferrari-motorral) utoljára 1992-ben szerepelt az elitkategóriában (két ponttal a tizedik helyen végzett a konstruktőrök között), s noha évekkel később már tervezte a visszatérést, ebből nem lett semmi. Ám a visszatérést vélhetően a hétvégi Japán Nagydíjon hivatalosan is bejelentik.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!