hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Mashburn pályafutásának vége?

2004. 10. 04.
Jamal Mashburn, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő New Orleans Hornets sztárja súlyos térdsérülése miatt biztosan nem léphet pályára a 2004/2005-ös szezonban. Erről a klub vezetői tájékoztatták a sajtót, hozzátéve azt is, hogy a 32 éves játékos valószínűleg a későbbiekben sem folytathatja majd pályafutását. A 2 méter 3 centiméter magas csatár az elmúlt kiírásban is mindössze 19 mérkőzésen léphetett pályára, ezeken átlagban 20,8 pontot szerzett. "Sajnos könnyen elképzelhető, hogy nem térhetek vissza, ám még nem adom fel. Remélem, ez a hosszú pihenő segít" – nyilatkozta Mashburn, aki 2003-ban All Star-válogatott volt. 

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!