hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Lemondott van Gaal

2004. 10. 25.
Lemondott posztjáról Louis van Gaal, az Ajax Amsterdam labdarúgócsapatának technikai igazgatója. A szakításra amiatt került sor, mert kibékíthetetlen ellentétbe került Ronald Koeman vezetőedzővel. Az együttessel 1992-ben UEFA Kupát, három évvel később pedig Bajnokok Ligáját nyerő van Gaal szerint a mostani alakulat képes arra, hogy eljusson a BL-ben a legjobb négy közé, ugyanakkor a korábbi kiváló játékos, Koeman szerint ez túlzott elvárás a fiatal gárdával szemben. A technikai igazgató már szombaton, a Heerenveen elleni 3–1-es hazai vereség után felajánlotta lemondását, amelyet aztán szerdán éjjel, a Maccabi Tel-Aviv felett aratott 3–0-ás BL-siker után fogadott el a vezetőség. A holland csapat a bajnokságban nyolc mérkőzés után a negyedik helyet foglalja el, míg a BL-ben most, a 3. fordulóban nyert először két vereséget követően.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!