hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Gera edzője lapátra került

2004. 11. 01.
A West Bromwich Albion vezetősége azonnali hatállyal felmondott a csapat trénerének, Gary Megsonnak. Az ügy hátterében az áll, hogy Megson nem akarta meghosszabbítani jövő nyáron lejáró szerződését. "Semmiképpen sem írok alá új megállapodást" – jelentette ki a birminghami gárdát 2000 óta irányító Megson, aki másodszor vezette a WBA-t a Premier League-be. Két éve nem sikerült a bennmaradás, de egy év kihagyás után visszakerült a gárda. A nyár folyamán alaposan megerősített "Baggies" azonban eddig gyengén muzsikált. A csíkos mezesek ugyanis tíz mérkőzésen nyolc pontot gyűjtöttek, ezzel a tizenhatodik helyen állnak a húsz csapatos élvonalban. A Sky Sports információja szerint az új szakvezető a Newcastle idény közben elküldött rutinos trénere, Sir Bobby Robson lesz.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!