hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A Honda addig marad, míg nem nyer

2004. 10. 04.
A Honda addig marad a Forma–1-es világbajnokságban, amíg legalább egy vb-címet meg nem nyer – nyilatkozta Tanaka Soicsi, a Honda Racing Development elnöke. "Számunkra a Forma–1 a legfontosabb, minden erőnket ide koncentráljuk. Nem úgy, mint más cégek, amelyek a rali-vébén, a Le Mans-i versenyen és másutt is érdekeltek. Világbajnokságot szeretnénk nyerni, ez a célunk." A csapat július végén azt is bejelentette, hogy legalább 2007-ig folytatódik a BAR és a Honda Forma–1-es együttműködése. A BAR–Honda versenyzői még nem nyertek futamot, az idei sorozatban azonban már számos alkalommal remekeltek. Az angol Jenson Button kilenc, míg a japán Szato Takuma egy alkalommal állt dobogóra. A márkák rangsorában a második helyen áll az istálló, s a pilóták között Button a harmadik.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!