hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Földművelő focisták

2004. 09. 20.
A guineai államfő, Lansana Conté egy-egy földdarabot és két traktort adományozott a labdarúgó-válogatott tagjainak, amiért 4–0-ra legyőzték Botswana legjobbjait a világbajnoki selejtezőn, és a sikerrel csoportjuk élére ugrottak. Az ajándékról szóló döntést bejelentő Fode Soumah sportminiszter nem indokolta meg, hogy a játékosok miért részesültek ebben a különleges jutalomban. A helyiek véleménye szerint Conté tábornok ezzel is szeretné népszerűsíteni korábbi felhívását, melyben felszólította a lakosságot, hogy művelje jobban és eredményesebben földjét. (MTI)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!