hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Nagy bevásárlásra készül a Manchester

2003. 11. 17.
Az angol bajnok Manchester United városi ellenlábasától, a City gárdájától készül vásárolni. A januári átigazolási időszakban a bajnok konkrét ajánlatot tesz az idén remek teljesítményt nyújtó francia Nicolas Anelkáért. A heves természetéről ismert francia és jelenlegi edzője, Kevin Keegan között alaposan megromlott a viszony az utóbbi időben, ezért Anelka önhatalmúlag kihagyta a hétvégén lejátszott Southampton elleni bajnokit.Ferguson 20 millió fontért három játékost venne Fotó: Reuters

A MU főnöke, Sir Alex Ferguson régóta hangoztatja, hogy gólerős támadókkal erősítené csapatát. A francia csatár nagyon eredményesen játszik – 56 meccsen 25 gólt szerzett a City színeiben, az idén a különböző sorozatokat tekintve már 11 gólig jutott. Anelka korábban megfordult többek között az Arsenalnál, a Real Madridnál és a Liverpoolnál. A francia esetleges érkezése az uruguayi Diego Forlán távozását is jelentheti. 

A skót edzőfejedelem kiszemeltje továbbá Daniel Van Buyten, akit már régóta szívesen látnának az Old Traffordon. A gólerős belga hátvédért 12,5 millió fontot fizetnének a "vörös ördögök" az Olympique Marseille-nek. A brazil futball egyik csodagyereke, a 23 éves Luis Fabiano neve is szerepel Ferguson kívánságlistáján. A Sao Paolo játékosa, aki 8 millió fontot is megérne az angol sztárgárdának, a következő két világbajnoki selejtezőn Ronaldo ékpárjaként vezetheti győzelemre a Selecaót. (V. J.)

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!