hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Salgado is kell a Chelsea-nek
Sípszó

2003. 10. 26.
A Chelsea napokon belül hivatalos ajánlatot tesz a Real Madridban játszó Michel Salgadónak, akinek nyáron lejár a szerződése a spanyol bajnoknál. A Chelsea nem bízza a véletlenre a védő megszerzését, ugyanis ötéves szerződést és évi 3 millió fontot kínál neki, ezzel az ajánlattal pedig egész biztosan nem versenyezhet a Real Madrid, amely szeretné megtartani a 28 éves hátvédet, de erre csak akkor lesz esély, ha Salgado hajlandó lesz sokkal kevesebb pénzért a csapatnál maradni, mint amennyit Londonban kereshetne. (nb1.hu)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!