hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Alpay persona non grata lett Angliában

2003. 10. 20.
Valóságos hecckampány indult Angliában az Aston Villa török légiósa, Alpay Özalan ellen a szombati, isztambuli labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőn történt incidens miatt. 

Szemtanúk szerint a két csapat játékosai és vezetői a szünetben egymásnak estek az öltözőfolyóson, miután Alpay az egyik ujját belenyomta David Beckham arcába. A vétkes egyébként már a meccs közben is provokálta a vendégek kapitányát: annak elhibázott büntetője után odarohant hozzá, és fejével kissé meglökte őt. "Magának köszönheti, ha kiutálják a Premiershipből. Az ilyesmit nálunk nem egykönnyen felejtik el a szurkolók, úgyhogy ne számítson semmi jóra" – nyilatkozta a válogatott John Terry a The Sun cím? lapnak.

Mike Lee, az UEFA kommunikációs igazgatója hangsúlyozta: a folyosón lévő biztonsági kamerák által rögzített képeket bekérték, és az elemzés után várhatóan október 30-án hoznak ítéletet. (origo.hu)

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!