hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Sípszó

2002. 12. 23.
Beckham, te édes Egy japán édességforgalmazó cég háromméteres szobrot állított David Beckhamnek – csokoládéból. Az angol futballválogatott, illetve a Manchester United középpályása a világbajnokság óta az egyik legnagyobb sztár, és egyben a legkeresettebb reklámhordozó is a szigetországban. A Tokióban rendezett "szoboravatásra" rajongók százai érkeztek, és az eseményről a BBC is tudósított, természetesen az ötletgazda cég legnagyobb örömére, hiszen az akcióval új, mandulaízesítés? terméküknek akartak marketing hátszelet biztosítani. Sikerrel.

Häkkinen erdei utakon A 34 éves, kétszeres Forma–1-es világbajnok pilóta idén nyáron bejelentette, hogy visszavonul az F–1-ből, mert több időt akar a családjával tölteni. Most azonban újra a volán mögé ül: januárban a Rali Európa-bajnokság első futamán, a Lappföld Ralin teszi próbára magát egy Mitsubishivel. "Óriási kihívás, hogy az erdei utakon is kipróbálhatom magam. Nem tudom, hogy újabb karrier kezdete lesz-e ez a megmérettetés, valószínűleg nem. A legfontosabb, hogy új tapasztalatokat szerezzek, és élvezzem a vezetést, ami már nagyon hiányzik" – nyilatkozta a legsikeresebb finn Forma–1-es pilóta. 


Jordan negatív rekordjaMichael Jordan, az NBA egyik legnagyobb sztárja mindössze 2 pontot ért el csapatának a Toronto Raptors elleni mérkőzésén. A Washington Wizards 39 éves klasszisa 40 percet töltött a pályán, és bár nyolc lepattanót szerzett, és kilenc gólpasszt adott, a pontok számát tekintve beállította pályafutása negatív rekordját. Az egyébként győztes mérkőzés után Doug Collins, a Washington edzője kiállt játékosa mellett: "Michael óriási meccset játszott. Irányítása alatt tartotta a játékot, és kiválóan védekezett." Jordan következőképpen magyarázta a gyenge teljesítményt: "Szeretném a fiúkkal megértetni, hogy ebben a csapatban nem kell ahhoz pontot dobnod, hogy teljes érték? játékos legyél. Határozott szándékom volt, hogy többet segítsek a lepattanóknál, helyzetek kialakításánál, és hogy folyamatosan járassuk körbe a labdát."

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!