hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Sípszó

2002. 11. 03.
Fehér: fejelésért eltiltás A Benfica magyar légiósa, Fehér Miklós az Académica elleni mérkőzésükön egy szabálytalanságot követően lefejelte ellenfelét. Tettéért kiállították, és két meccsre szóló eltiltásra számíthat. "A korábbi rossz eredmények miatt túl nagy volt a nyomás az egész csapaton, így rajtam is. A bíró érvénytelenítette egy teljesen szabályos gólomat, és az egész meccsen keményen faragtak az ellenfél védői. Egyszerűen elvesztettem a fejemet" – nyilatkozta az eset után a 23 éves csatár, aki sajnálatát fejezte ki a a történtek miatt. A meccs végeredménye 1–1 lett.

Kisebb módosítások a Forma–1-ben

A sportág vezetői korábban a mezőny kiegyenlítődése érdekében mindenféle extrém szabálymódosítást terveztek a Forma–1-ben, ám a Nemzetközi Automobil Szövetség döntése értelmében csak kisebb változások lesznek. Például az eddigi hat helyett a legjobb nyolc versenyző kap pontot, illetve nem egy, hanem két időmérő kvalifikációt rendeznek a futamok előtt. Döntés született arról is, hogy 2006-tól teljes mértékben kizárják a dohánygyárakat a szponzorok közül.


Holyfield ringbe lép az IBF-övértEvander Holyfield december 14-én az ugyancsak amerikai Chris Byrd ellen mérkőzik a Nemzetközi Bokszföderáció megüresedett nehézsúlyú világbajnoki trónjáért. Az összecsapásra az egyesült államokbeli Atlantic Cityben kerül sor. Az IBF bajnoki övéről szeptember elején mondott le a brit Lennox Lewis, aki legközelebb az ukrán Vitalij Klicskóval szemben próbálja megvédeni a Boksz Világtanács (WBC) címét.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!