hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Mazda 6

2001. 11. 18.

A Tokyo Motor Show keretei között mutatkozott be a teljesen új fejlesztés? Mazda 6-os. A Mazda kereste a módját, hogy miképpen ötvözhetné a középkategória legsikeresebb autóinak tulajdonságait egyetlen modellben. Mércéül szolgált a BMW 3-as sorozat, a VW Passat, a Honda Accord, és a Toyota Camry. Az autó megjelenését szokatlanul széles karosszéria jellemzi, amely mintegy 5 centiméterrel szélesebb a kategória élen járó képviselőinél. A cég szerint a Mazda 6 a rezgéseket és a rossz útfelületből származó zajokat elnyelő képességeit tekintve verhetetlen lesz kategóriájában. A dízeleket kedvelő vásárlóknak kifejlesztettek egy 310 Nm nyomatékú, 136 lóerős erőforrást, amely vezetési élmény és kifinomultság tekintetében feladta a leckét a benzinmotoroknak.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!