hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Romário: túl a 800. gólon

2001. 10. 14.
A brazil labdarúgásban nem ő a csúcstartó. Igaz, eddig két játékosnak sikerült átlépnie a bűvös ezres határt, Pelé 1281, Friedenreich pedig 1329 gólt szerzett pályafutása során. 

Magyarul, ha Romário is szeretne az ezresek szűk körébe bekerülni, akkor bele kell húznia. Márpedig szeretne, kijelentette, hogy ez sikerülni is fog, a tavalyi szezonban 74 alkalommal talált az aktuális ellenfelek hálójába, akkor 35 éves volt. Így valóban ő lehet a harmadik ebben az igen szűk csoportban. Luiz Felipe Scolari szövetségi kapitány ennek megfelelően újra figyeli a játékost, aki, ha tartja jelenlegi formáját, újra tagja lehet a nemzeti tizenegynek. Tényleg csak a játékoson és a térdén múlik, hogy játszhat-e Bolívia ellen.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!