hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Mélyrepülésben a zöld sasok
Nem mehet a végtelenségig

2001. 10. 28.
Néhány szurkoló komoly elégedetlenségét fejezte ki a Fradi teljesítményével kapcsolatban. Az elmúlt időket nézve inkább sikertelenségi sorozatról beszélhetünk. Csank János sokszor ígérte a változást, de egyelőre nem találta meg a kivezető utat.

Az elmúlt hetek nem sok jót tartogattak a legnépszerűbb labdarúgó-egyesület kedvelőinek. Három vereség a bajnokságban, kudarc a kupában – ráadásul pont az UTE-vel szemben – pont elég volt ahhoz, hogy a szurkolók egy csoportja az edző távozását követelve tüntessen. Majd egy kisebb csoport, a legutóbbi Kispest elleni találkozón, nem éppen európai módon az érintettel is közölte a véleményét. Valószínűleg Csank Jánost ez nem rendítette meg túlságosan, rázták a rácsot mögötte eleget, és könnyen valószínűsíthető, nem ez volt az
utolsó alkalom, amikor trágár kifejezések közepette kérték rajta számon a csapat tevé-kenységét.

A csapaton belülről is érkeztek ígéretek. Pinte a támadó poszton szerette volna bizonyítani, majd megmenti a csapatot, a szurkolók, és valószínűleg az edző bánatára nem sikerült neki. Igaz, néhány játékos sérült, köztük Gera is, akinek a hiányát láthatóan érzi a csapat. Csank szerint nem az ő hibája a kudarcsorozat, de tisztában van vele, hogy a tulajdonos kezében a döntés. Várszegi Gábor részéről nem érkezett kifogás, így az edző helyzete biztos. Szeiler József, a Fradi ügyvezető igazgatója szerint sincs gond a szakmai munkával, ennek megfelelően nem is keresnek új embert erre a posztra. Szeiler szerint nem mehet a végtelenségig, hogy a csapat kikapjon. Mindenesetre a marketing már méltó a bajnok-csapathoz, érezhető a tulajdonosváltás.


Lapzártakor érkezett:

A Borsodi Liga tizennegyedik fordulójának rangadóján a Megyeri úti stadionban az UTE és a Ferencváros összecsapásán 2–2 arányú döntetlen született.

Gólszerzők: Erős, Poljakovic, illetve Dragóner, Vén.

A Ferencváros tehát újra pontot szerzett, így Csank János legénysége nyugodtabban folytathatja a bajnoki szereplést.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!