hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A hegyekben dől el, ki a legjobb

2001. 09. 23.
Roberto Heras, a US Postal versenyzője, a 2000. évi Vuelta győztese az első versenyhét után továbbra is bízik az idei címvédésben. 

A csapatversenyben továbbra is két spanyol csapat áll az élen, első az Ibanesto.com, őt követi a Kelme Costa Blanca szoros versenyben, mindössze 17 másodperccel megelőzve a harmadik helyen álló francia Festina csapatát. A US Postal negyedik helyen áll a csapatversenyben, csaknem négy perc hátránnyal.

A pontversenyben továbbra is Erik Zabel (Deutche Telekom) vezet, az egymást követő három szenzációs szakaszgyőzelmével, melyekkel sikerült a világranglista első helyét is megszereznie. (Kovács Tamás)

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!