hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Vezető focisták

2000. 12. 02.
Premier 1 Racing nev? cég 2003-tól a Forma-1-hez hasonló sorozatot szervez - labdarúgók részvételével. Az autóversenyeken a spanyol, az olasz, a német, a francia, az angol és a holland bajnokság élcsapatainak játékosai teszik próbára gyorsaságukat, vezetési készségeiket. 

A cég képviselője szerdán bejelentette, hogy a holland közül a Feyenoorddal és a Vitesse-szel már meg is kötötték a szerződést, az Ajax Amsterdammal és a PSV Eindhovennel előrehaladott tárgyalásokat folytatnak. Az olasz Internazionale és AC Milan, a spanyol FC Barcelona és Real Madrid, valamint az angol Manchester United szintén jelezte részvételi szándékát. Az elképzelések szerint a futballisták klubjuk színeit és emblémáját viselő versenyautóikkal Forma-1-es pályákon száguldoznak majd, ahol 160 kilométeres távot kell megtenniük megállás nélkül. 

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) támogatásáról biztosította a 100 millió dolláros alaptőkével induló vállalkozást. (MTI)

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!