hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Hullottak a levelek

2000. 12. 02.
A Toronto Maple Leafs a 43. percben már 5-0-ra vezetett a St.Louis Blues ellen, mégis vereséget szenvedett. A már-már megalázó hátrány ellenére a vendégek egy pillanatra sem adták fel, és az újonc orosz Alekszandr Havanov 25 másodperccel az alapidő vége előtt egyenlített. Jött a hirtelen halál rendszer? hoszszabbítás, amelynek 18. másodpercében a német Jochen Hecht megszerezte a nem mindennapi győzelmet a St.Louis-nak.  - A csapat játékosainak nevében szeretnék bocsánatot kérni a szurkolóinktól. Nem először derült ki ebben a ligában, hogy a hatalmas előny megszerzése után is változatlan hévvel kell küzdeni.  Remélem, tanulunk a mai katasztrófából - nyilatkozott Pat Quinn, a kanadai együttes vezetőedzője.  Ed Belfour, a Dallas Stars kapusa összesítésben 219:09, hazai pályán pedig 232:30 perc után kapott először gólt, amikor a vendég Calgary Flames csatára, Jason Wiemer a mérkőzés derekán bevette kapuját. A kanadai együttesben Cory Stillman pályafutása második mesterhármasát ütötte, vezérletével megszakadt csapata nyolc mérkőzésből álló nyeretlenségi sorozata. (MTI-HETEK)

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!