hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Angolosan érkezik a svéd

2000. 12. 02.
Eriksson, az angol labdarúgó válogatott leendő szövetségi kapitánya bejelentette, hogy júliusig nem vállal szerepet a szigetországi csapat felkészítésében.  Az Angol Labdarúgó Szövetség (F.A.) vezetői reménykedtek abban, hogy a svéd szakember - akinek szerződése 2001. július 1-én lép életbe - már a Finnország és Albánia elleni márciusi világbajnoki selejtezőkön is segítségére lesz a nemzeti tizenegynek. Peter Taylor megbízott szövetségi kapitány az F.A. ilyen irányú elképzeléseiről értesülve kilátásba helyezte lemondását.  - Biztos, hogy nem én fogok a kispadon ülni. A Lazióval élő szerződésem van, és ezt tiszteletben tartom - reagált szerdán az angol Daily Mirror cím? lapnak adott nyilatkozatában Eriksson a kósza hírekre és megerősítette: júniusig a római csapatot irányítja.  A februári, Spanyolország elleni barátságos találkozóra és a vb-selejtezőkre Taylor készíti fel a válogatottat. (HETEK)

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!