hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Maradona a brazilok ellen szeretne búcsúzni

2000. 11. 25.
Diego Maradona, az argentin labdarúgó-válogatott volt csillaga azt szeretné, ha pályafutását 2001 szeptemberében a brazilok elleni világbajnoki selejtezővel fejezhetné be. "Azzal fekszem és azzal ébredek, hogy még egyszer felhúzom az általam mindennél többre becsült címeres mezt. De tudom, ehhez az kellene, hogy mindennap keményen tréningezzek" – mondta a 40 éves sztár, akit január 18. óta kokainfüggőséggel és szívpanaszokkal kezelnek, és jelenleg több kiló súlyfeleslege van. A Boca Juniors és a Napoli volt klasszisa tisztában van álmai irrealitásával:  – Jó volna játszani, de azért a szívem mélyén tudom, hogy nem rajtam, hanem Riquelmén vagy Ortegán lesz a 10-es mez, és ők fogják legyőzni a brazilokat. (MTI)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!