hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Búcsúzott a címvédő UTE
Négy csapatunk továbbjutott

1999. 12. 04.
Le a kalappal csapataink teljesítménye előtt. Az elmúlt hétvége selejtezői nem várt sikerrel zárultak. Csoportjaikból továbbjutottak: a BVSC-Brendon, a Honvéd-Dominó, a Vasas-Plaket és az UVMK-Bau System Eger. Gerendás György csapata Zágrábban harcolta ki a továbbjutást. A házigazda Mladost és a török Galatasarayt egy-egy gól különbséggel, a Triglav együttesét 6–3-ra verte a vasutas csapat. Ezzel az eredménnyel bejutottak a Bajnokok Ligája mezőnyébe. A LEN-kupában érdekelt csapataink közül az Eger a Pescara mögött végezve érte el a továbblépést, a Vasas pedig a Primoje Rijekát is legyőzve lépett a következő körbe. A KEK-ben a Honvéd a Barcelona skalpját szerezte meg. Az egyedül elvérző UTE gyengébbre sikerült szereplése abban keresendő, hogy alaposan kicserélődött a játékosállomány. Kovács Zoltán, Biros Péter, Kiss Gergely és dr. Molnár idegenbe szerződtek, így Godova edzőnek sok munkájába fog kerülni egy új remek csapat felépítése.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!