hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Búcsúzott a címvédő UTE
Négy csapatunk továbbjutott

1999. 12. 04.
Le a kalappal csapataink teljesítménye előtt. Az elmúlt hétvége selejtezői nem várt sikerrel zárultak. Csoportjaikból továbbjutottak: a BVSC-Brendon, a Honvéd-Dominó, a Vasas-Plaket és az UVMK-Bau System Eger. Gerendás György csapata Zágrábban harcolta ki a továbbjutást. A házigazda Mladost és a török Galatasarayt egy-egy gól különbséggel, a Triglav együttesét 6–3-ra verte a vasutas csapat. Ezzel az eredménnyel bejutottak a Bajnokok Ligája mezőnyébe. A LEN-kupában érdekelt csapataink közül az Eger a Pescara mögött végezve érte el a továbblépést, a Vasas pedig a Primoje Rijekát is legyőzve lépett a következő körbe. A KEK-ben a Honvéd a Barcelona skalpját szerezte meg. Az egyedül elvérző UTE gyengébbre sikerült szereplése abban keresendő, hogy alaposan kicserélődött a játékosállomány. Kovács Zoltán, Biros Péter, Kiss Gergely és dr. Molnár idegenbe szerződtek, így Godova edzőnek sok munkájába fog kerülni egy új remek csapat felépítése.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!