hetilap

Hetek hetilap vásárlás
EB-pótselejtezők

1999. 10. 16.
Szerdán Aachenben elkészítették a 2000-es belga–holland közös rendezés? Európa-bajnokság pótselejtezőinek a párosítását. A sorsolásnál nem volt kiemelés. A legérdekesebb összecsapásnak a Skócia–Anglia párharc ígérkezik. A két csapat első hivatalos mérkőzését 1872-ben rendezték, ez a világon a legnagyobb múltra visszatekintő párharc. A két válogatott legutóbb az 1996-os angliai Eb csoportmérkőzései során találkozott egymással, akkor a házigazdák nyertek 2–0-ra. *** A pótselejtezők párosítása: Skócia–Anglia, Izrael–Dánia, Szlovénia–Ukrajna, Írország–Törökország. Az első mérkőzéseket november 13-án vagy 14-én, a visszavágót november 17-én játszszák. A négy továbbjutó tagja lesz az Euro 2000 mezőnyének. (MTI)

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!