hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Bikáztak a spanyol futballisták

1999. 10. 09.
Bikaviadalra mentek az Izrael elleni vasárnapi labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre készülő spanyol válogatott tagjai. Több labdarúgó torreádorként is kipróbálta magát, amit óriási felháborodással fogadtak a klubok. A dpa szerint Raul, a Real Madrid sztárjátékosa bizonyult a legügyesebbnek az arénában. "Óriási felelőtlenség volt a labdarúgókat bikaviadalra vinni – bosszankodott Lorenzo Sanz, a Real Madrid elnöke. – Fontos mérkőzések várnak a csapatunkra, mindenképpen magyarázatot fogok kérni a szövetség illetékeseitől, hogy ilyesmi hogyan fordulhatott elő. Kész szerencse, hogy senki sem sérült meg." Jose Antonio Camacho szövetségi kapitány úgy véli, nem történt semmi rendkívüli: "Már csoportgyőztesként, tét nélküli találkozó vár ránk a hétvégén – nyilatkozta. – A fiúk fáradtak voltak, ezért úgy gondoltam, hogy edzés helyett nem árt egy kis kikapcsolódás. Mindannyian remekül éreztük magunkat." A Spanyol Labdarúgó Szövetség főtitkára, Gerardo Gonzalez elismerte, hogy a felkészülésnek ez a módja nem a legszerencsésebb. "Elképzelhető, hogy hibáztunk, de azért nem történt semmi tragédia" – hangsúlyozta Gonzalez. "Nem számítottunk ekkora felháborodásra, azt az állítást pedig határozottan visszautasítom, hogy a szövetségen belül fejetlenség lenne." (MTI)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!