hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Détári a vasutas

1998. 10. 23.
Détári Lajos tovább bővíti futball klubcsapatai amúgy sem rövid névsorát. Játszott már a Budapesti Honvéd, a német Eintracht Frankfurt, a görög Olympiakos Pireus, az olasz Bologna és az Ancona, a Ferencváros, a szintén olasz Genoa, a svájci Neuchatel Xamax és az osztrák Sankt Pölten mezében is, és sokáig úgy tűnt, Kínába, Sanghajba igazol. Ám a kínai árvíz következtében a bajnokság nyitányát decemberre halasztották, így a kieső két hónapot (hat bajnoki meccset) a középpályás a magyar elsőosztályban tölti el, a kieséstől menekülő BVSC-Zugló színében. Egyébként érdeklődött iránta a Siófok, a Videoton és a III. kerület. Mellesleg ez a négy csapat (a Haladással kiegészítve) zárja a Profiliga táblázatát… Détári helyzetét megkönnyíti, hogy jó erőnléti állapotban van, hiszen nyár óta a Fradiban edzett, illetve annak öregfiú csapatában pályára is lépett. Játékjoga pedig még az osztrák Sankt Pöltennél van, ám a vasutas gárda hamarosan ezt is megszerzi, és a hétvégén már pályára is léphet. (Hetek)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!