hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Nyughatatlan Boris
A Churchill-szindrómás brit miniszterelnök-aspiráns

2019. 06. 27.
Boris Johnson már évtizedek óta arra készül, hogy ő vezesse Nagy-Britanniát. Hősét követve kellően szórakoztató a politikában, nem veti meg a szenvedélyeket, már csak az a kérdés, képes-e akkora politikai teljesítményre, mint Winston Churchill.

 

Hitlerhez hasonlított Vlagyimir Putyin, kannibalizmussal vádolt Pápua Új-Guinea és egy erősen sántító Brexit-kampányszlogen. A szőke kócos hajáról és állandó botrányairól híres konzervatív megmondóember közel két évtizednyi politizálás után most Jeremy Hunt külügyminiszterrel küzd meg a kormányfői posztért.

Összeomlás Brüsszelben

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!